El santcugatenc Ramon Bonastre és el nou director general d'Emergències i Seguretat Civil


  • Comparteix:

El desplegament de les sis regions d'emergència, començant per Manresa, i del telèfon 112 d'emergència d'Europa, són algunes de les principals prioritats del nou director general d'Emergències i Seguretat Civil, el santcugatenc i president de la federació local de Convergència i Unió, Ramon Bonastre. Des del departament d'Interior han insistit a Bonastre en la necessitat d'avançar en el tema de la prevenció civil.

Un dels primers reptes del nou director general d'Emergències i Seguretat Civil és el programa d'emergència Neucat, pioner a nivell estat, i que pretén gestionar i coordinar tots els mitjans necessaris en cas d'emergència davant una nevada com la de l'hivern passat. En referència a aquesta històrica nevada, Bonastre ha explicat que s'ha aprovat el programa Neucat amb la finalitat de prevenir aquest tipus de situacions coordinant totes les Administracions i oferint al ciutadà la informació necessària.
El nou director ha remarcat la importància de comptar amb un pla de prevenció civil eficaç:

Ramon Bonastre

Hauriem de fer dels bombers professionals que s'avancin als problemes


Bonastre, de 46 anys, natural de Montblanc, llicenciat en Dret i fins ara sotsdirector general de Recursos Humans de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil, ha substituït en el càrrec Josep Maria Padrosa, que ha cessat a petició pròpia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.