El ple aprovarà la cessió d'un terreny municipal per la construcció del cinquè institut


Temes relacionats

El PP torna a demanar una estimació econòmica dels judicis pendents de l'Ajuntament (13/mar/08)

El ple municipal modificarà l'ordenança municipal per intensificar les mesures d'estalvi d'aigua (28/feb/08)


  • Comparteix:

El ple municipal aprovarà avui la cessió d'un terreny a la Generalitat per a la construcció d'un nou institut. L'equipament estarà ubicat a Vullpalleres-Oest i serà el cinquè de la ciutat. D'altra banda, el plenari també debatrà una moció popular que insta l'equip de govern a valorar el cost econòmic dels judicis pendents de l'Ajuntament en àmbits com Territori.

ERC porta al plenari municipal d'aquest dilluns una moció de suport al procés d'independència de Kosovo, mentre que el grup municipal socialista instarà a la creació d'un Consell Editorial del Butlletí Municipal.

La tercera moció que debatrà el ple és la del PP, que demana a l'equip de govern que valori el cost econòmic dels judicis pendents de l'Ajuntament en àmbits com Territori. El PP va retirar en el darrer plenari aquesta moció a l'espera de rebre la documentació.

Els populars diuen sentir-se enganyats perquè l'equip de govern no ha complert el seu compromís. Escoltem la portaveu popular, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

És el seu tarannà. Han tingut un mes per donar-nos la documentació.


D'altra banda, l'equip de govern portarà al ple una modificació de l'ordenança municipal d'estalvi d'aigua, aprovada l'any 2002, per intensificar les mesures contra la sequera. La modificació preveu, entre altres qüestions, que sigui obligatori l'aprofitament d'aigües subterrànies o que qualsevol piscina de nova construcció a partir de 30 metres quadrats incorpori mecanismes de reutilització d'aigua.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Tots els edificis que tinguin jardí hauran de tenir un sistema de recollida d'aigües de pluja.


Les mesures són fruit de la inclusió de Sant Cugat al nivell d'excepcionalitat 2 en el decret de la sequera de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.