ERC diu que el PP 'fa d'advocat' dels afectats pel 'cas Corretja' perquè un és militant popular


Temes relacionats

El sòl de la Casa Mónaco dedicat a equipaments es trasllada a la zona del CEIP Pi d'en Xandri (20/feb/08)

El PP reclama una estimació econòmica dels judicis pendents de l'Ajuntament (13/feb/08)

El TSJC obliga l'Ajuntament a enderrocar la casa d'Àlex Corretja ( 6/oct/06)

L'Ajuntament recorrerà la sentència de l'enderroc al Tribunal Constitucional ( 6/oct/06)


  • Comparteix:

Grangé és portaveu d'ERC

Grangé és portaveu d'ERC

ERC acusa el PP de 'fer d'advocat' de la família afectada pel 'cas Corretja' perquè un dels seus membres és militant popular. Segons ERC, el PP ha abandonat 'la neutralitat política' i actua 'amb bel·ligerància' contra l'Ajuntament per afinitat ideològica amb la família, veïna del tennista Àlex Corretja i denunciant de les presumptes irregularitats urbanístiques.

En el programa 'El gall del Monestir' de Ràdio Sant Cugat, el portaveu republicà, Raül Grangé, ha lamentat el posicionament del PP en aquest cas.

Raül Grangé

Un grup municipal no pot fer d'advocat perquè els implicats siguin del PP.


En diverses ocasions, el PP ha demanat a l'equip de govern quantificar el possible cost econòmic dels judicis pendents que arrossega l'Ajuntament en àmbits com Territori. Un dels casos que els populars posen com a exemple és la llicència d'obres concedida al tennista Àlex Corretja.

Els fets es remunten a l'octubre de 2006. Aleshores, una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va obligar l'Ajuntament a enderrocar una casa de la urbanització Costa del Golf, propietat d'Àlex Corretja. La sentència anul·lava la llicència d'obres que va permetre aquesta edificació perquè no es va respectar el pla parcial de la zona.

En aquell moment, el consistori va presentar un recurs al Tribunal Constitucional en considerar que una sentència prèvia del jutjat contenciós-administratiu havia validat el procediment pel qual es va construir l'edifici. Els advocats del tennista també hi van presentar un recurs en considerar que Corretja només va seguir els consells de l'Ajuntament per tirar endavant les obres.

En el ple municipal de febrer, l'equip de govern va aprovar una modificació del PGM al sector de l'Eixample Sud per evitar que es repeteixin situacions conflictives similars entre veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.