El PSC vol que l'escola El Pinar deixi de ser un col·legi electoral per la presència de símbols religiosos


  • Comparteix:

El PSC demana a l'equip de govern que l'escola El Pinar deixi de ser un col·legi electoral. Els socialistes consideren que la presència de símbols religiosos limita la llibertat dels electors a l'hora de decidir el seu vot.

El regidor del PSC, Ferran Villaseñor, ha traslladat la demanda al ple municipal defensant que la presència de símbols religiosos a un col·legi electoral, com és el cas de l'escola El Pinar, restringeix la llibertat de les persones a l'hora d'exercir el seu dret a vot.

Escoltem Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Aquestes imatges religioses estan limitant la llibertat de les persones. La imatge del Sant Pare o del pare Ratzinger coronant un col·legi pot molestar.


El portaveu de CiU, Joan Recasens, ha respost que caldrà estudiar aquest tema de cara a les properes eleccions, però que, tot i això, no creu que aquests símbols puguin limitar la llibertat de les persones.

Joan Recasens

Podem parlar qualsevol dia sobre tot que hem de millorar. No ens hauria de provocar cap mal de cap la presència de símbols no agressius, pacífics i tranquils.


El PSC proposa l'IES Arnau Cadell com a ubicació del col·legi electoral en substitució de l'escola El Pinar. ERC ha donat suport a la demanda i ha afegit que cal estudiar-ne també l'accessibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.