La portaveu del PP relaciona la mort de Benet amb el seu suport a CiU


  • Comparteix:

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha relacionat la mort de Josep Benet amb el seu suport a CiU. Segons Rodríguez, 'potser vol dir alguna cosa' que la desaparició de Benet hagi arribat després que l'historiador i polític digués que la federació era la millor opció de vot en les darreres eleccions generals. En una tertúlia a Ràdio Sant Cugat, Rodríguez no ha corregit les seves paraules, malgrat les crítiques del contertulià de la federació nacionalista.

En una primera intervenció, Rodríguez ha elogiat la figura de Benet i la defensa dels seus ideals, malgrat no compartir-los. Poc després, la dirigent popular ha fet referència a la mort de Benet i al seu suport a CiU en les darreres eleccions espanyoles.

Són paraules al programa 'El gall del Monestir' de Ràdio Sant Cugat.

Berta Rodríguez

Ha estat donar suport a Duran i Lleida i morir. Potser vol dir alguna cosa.


En el mateix programa, el representant de CiU a la tertúlia, Jordi Puigneró, ha lamentat les declaracions de Rodríguez. Tot i això, la portaveu popular no ha corregit les seves paraules i s'hi ha refermat.

Jordi Puigneró / Berta Rodríguez

Lamento les paraules de Berta Rodríguez. Són desafortunades. / És una realitat. No m'estic inventant res.


En les darreres eleccions espanyoles, Josep Benet va donar suport al candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida. Segons Benet, el cap de llista nacionalista era 'el millor candidat català' per a uns comicis que considerava que eren un dels 'més difícils i crucials' des del 1977. L'historiador i polític augurava en aquell moment que durant aquesta legislatura el PP i el PSOE impulsaran 'accions contra Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.