Recoder: 'L'actuació de Foment amb la línia d'ample europeu és lamentable'


Temes relacionats

Foment comença l'adequació de la línia d'ample europeu de Renfe sense respondre les al·legacions de Sant Cugat (26/mar/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, qualifica de 'lamentable' l'actuació del ministeri de Foment amb l'adequació a l'ample europeu de les vies de Renfe al seu pas per Sant Cugat. En una entrevista a Cugat.cat, Recoder ha destacat que se sent avergonyit de la manera com el govern espanyol ha actuat en aquesta situació.

Durant l'entrevista, Recoder s'ha mostrat avergonyit de l'actuació del ministeri, que va elaborar el projecte a partir d'uns plànols de fa set anys. Segons l'alcalde, és lamentable que s'hagin començat les obres d'amagat i sense transparència.

Lluís Recoder

No hem rebut resposta i l'actuació és absolutament lamentable.


El ministeri va començar les obres d'ampliació de les vies sense que encara no s'hagin resolt les al·legacions municipals respecte la protecció acústica de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.