Xavier Boix defensa la 'cultura de l'aigua' de la conselleria de Medi Ambient però considera que està 'mal explicada'


Temes relacionats

L'eurodiputat santcugatenc d'ICV, Raül Romeva, critica les mesures contra la sequera d'un conseller ecosocialista (28/mar/08)


  • Comparteix:

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha defensat la gestió de la conselleria de Medi Ambient en la lluita contra la sequera. Tot i això, Boix ha admès que possiblement 'la gestió de la informació no ha estat la més adequada'. El portaveu ecosocialista ha criticat la 'lluita poc responsable' de CiU en aquesta qüestió i ha exigit que la federació nacionalista proposi una alternativa viable.

El portaveu municipal ecosocialista, Xavier Boix, considera que la conselleria de Francesc Baltasar està duent a terme una política de l'aigua adequada i que s'ha donat un gir de 180 graus respecte polítiques anteriors.

El problema, segons Boix, és que coincideix amb la sequera més gran del país en 60 anys i la gestió de la nova 'cultura de l'aigua' és complicada. Tal com ja avançava aquests dies el diputat ecosocialista Raül Romeva, el portaveu municipal considera que 'la gestió de la informació no ha estat la més adequada'.

L'escoltem.

Xavier Boix

La gestió de la nova cultura de l'aigua i la sequera no és fàcil i ho estem fent bé però la gestió de la informació no ha estat la més adequada.


Boix ha defensat l'opció de Baltasar d'utilitzar aigua del Segre i ha explicat que no es tracta d'un transvassament.

Xavier Boix

No és un transvassament en el sentit clàssic, es traspassa aigua de forma temporal.


Boix ha criticat durament la 'lluita' que considera que CiU està duent a terme sobre aquesta qüestió, segons ell molt 'poc responsable'. Per aquest motiu, ha demanat a la federació nacionalista que proposi una alternativa viable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.