Recoder demana al delegat del govern a Catalunya que intervingui en el conflicte amb Foment per les de les vies de Renfe


Temes relacionats

Recoder: 'L'actuació de Foment amb la línia d'ample europeu és lamentable' ( 1/abr/08)

Foment comença l'adequació de la línia d'ample europeu de Renfe sense respondre les al·legacions de Sant Cugat (26/mar/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha enviat una carta al delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, perquè intervingui en el conflicte causat per l'inici de les obres d'adequació a ample europeu de la línia de Renfe que passa per Coll Favà. Recoder reitera que Sant Cugat està rebent un tracte impropi d'una administració per part del ministeri de Foment i demana al màxim responsable de l'administració de l'Estat a Catalunya que actuï.

Cugat.cat ja avançava la setmana passada que el ministeri de Foment ha iniciat els treballs per adequar a ample europeu la línia de Renfe que passa per la nostra ciutat sense haver resolt les al·legacions de l'Ajuntament respecte la protecció acústica de la zona.

Després d'enviar una carta al ministeri per reclamar tota la informació sobre la planificació d'aquest projecte, l'Ajuntament demana ara al màxim responsable de l'administració de l'Estat espanyol a Catalunya que intervingui en el conflicte.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.


Lluís Recoder

He enviat una carta a Joan Grangel perquè intervingui perquè el tracte que estem rebent és impropi d'una administració.



El consistori també ha sol·licitat al ministeri que paralitzi qualsevol actuació fins que l'Ajuntament no hagi estat informat i fins que no s'hagin resolt les al·legacions municipals respecte la protecció acústica de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.