Tots els partits, excepte ICV-EUiA, a favor de prolongar la línia d'Avinguda Tibidabo fins al Vallès Occidental


Temes relacionats

Alcaldes del Vallès demanen a la Generalitat prioritzar la prolongació de la línia de FGC d'Avinguda Tibidabo fins a la comarca ( 1/abr/08)


  • Comparteix:

CiU, ERC i el PP veuen amb bons ulls la petició d'alcaldes del Vallès a la Generalitat per prioritzar la prolongació de la línia L-7 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per connectar la nostra ciutat amb Barcelona. El PSC també se'n mostra satisfet, però demana estudiar altres alternatives. En canvi, ICV-EUiA es desmarca de la proposta perquè considera que és 'incompatible' amb la declaració de Collserola com a parc natural.

En la tertúlia d'aquest dimarts a Ràdio Sant Cugat, el portaveu de CiU, Joan Recasens, s'ha mostrat satisfet de l'acord entre els alcaldes i ha reclamat que la Generalitat escolti la seva petició.

Joan Recasens

Que els alcaldes hagin pres aquesta iniciativa és una molt bona notícia. Ara seria molt bona notícia que la Generalitat els escoltés.


El regidor del PSC Àlvar Roda també veu amb bons ulls l'acord, però ha destacat la importància de valorar totes les possibilitats per descongestionar la zona.

Àlvar Roda

Creiem que estaria bé però s'haurien d'estudiar altres opcions per descongestionar la zona.


ICV-EUiA s'ha mostrat contrària a la proposta dels alcaldes perquè suposaria 'foradar' Collserola i es contradiria amb la declaració de la serra com a parc natural. Joan Calderón és regidor ecosocialista.

Joan Calderón

Aquesta obra és molt difícil i que a més suposaria foradar Collserola.


El regidor del PP, Fernando Vázquez-Dodero, també s'ha mostrat satisfet amb la petició. Segons el popular, aquesta solució seria més favorable per Sant Cugat que el túnel d'Horta.

Fernando Vázquez-Dodero

Ens sembla bé que Sant Cugat tingui millors infraestructures i l'entrada pel Tibidabo ho afavoreix.


El regidor d'ERC, Toni Ramon, s'ha felicitat per la unanimitat que han assolit alcaldes de diferents partits en una decisió que, segons els republicans, suposaria guanyar la partida al transport privat.

Toni Ramon

És convenient que guanyem la partida als cotxes.


Diversos alcaldes del Vallès Occidental, entre els quals hi ha Sant Cugat, Rubí i Terrassa, han demanat aquest dilluns a la Generalitat que prioritzi la construcció d'un nou túnel que connecti la nostra ciutat amb Barcelona a través de la prolongació de la línia L-7 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) des de l'estació de l'Avinguda Tibidabo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.