Jordi Puigneró és el nou cap de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya a Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordi Puigneró és el nou cap de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya a Sant Cugat. Puigneró substitueix a Francesc Carol, que abandona el càrrec per superar l'edat límit per a ser membre de la JNC. Amb la nova responsabilitat, el nou líder de la JNC vol treballar per aconseguir més implicació dels joves en temes de ciutat i per donar suport a Lluís Recoder en les eleccions.

Com cada dos anys, la JNC renova la seva direcció. Jordi Puigneró i Ferrer assumeix el càrrec de cap local de la JNC. El seu predecesor, Francesc Carol, deixa aquesta responsabilitat, ja que els estatuts de la formació estipulen que assolits els 30 anys, els membres han d'integrar-se a Convergència Democràtica. És el cas de la regidora de Comunicació, Marta Subirà, que durant l'acte de presentació de Puigneró va aprofitar per dir adéu a la secció jove.

Entre els objectius de Puigneró, es troben la lluita perquè els joves participin més dels projectes de ciutat. La JNC també té previst realitzar moltes iniciatives a la ciutat, i sobretot donar un impuls a la figura de Lluís Recoder perquè renovi el càrrec:

Josep Puigneró

Ens espera molta feina perquè volem que el pròxim alcalde de Sant Cugat torni a ser en Lluís Recoder


El nou cap de la JNC també va referir-se al tema de l'habitatge social i va dir que, en comparació a altres municipis, els joves de Sant Cugat tenen unes bones condicions per a independitzar-se:

Josep Puigneró

El jovent de Sant Cugat ens podem sentir afortunats amb l'esforç que es fa aquí per crear habitatges per gent jove


D'altra banda, Puigneró va informar que després de les eleccions la formació s'ha fet la promesa d'actualitzar la seva pàgina web cada 15 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.