L'alcalde, satisfet per l'adjudicació de l'estació de Vulpalleres tot i que 'les obres van amb retard'


Temes relacionats

Alcaldes del Vallès demanen a la Generalitat prioritzar la prolongació de la línia de FGC d'Avinguda Tibidabo fins a la comarca ( 1/abr/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet per l'adjudicació de les obres de l'estació de Vulpalleres de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Tabasa, tot i que ha lamentat que els treballs vagin amb retard. Recoder ha celebrat els anuncis del govern de construir una nova cua de maniobres a l'estació de Plaça de Catalunya i un nou carril al túnel de Vallvidrera, però ha alertat que la connectivitat del país 'encara s'ha de millorar'.

Escoltem l'alcalde en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

És un pas molt important per Sant Cugat malgrat les obres van tard.


L'alcalde també ha reiterat l'interès de l'Ajuntament en prolongar la línia L-7 des de l'estació d'Avinguda Tibidabo fins a Sant Cugat, amb un nou túnel a través de Collserola. Recoder considera que aquesta actuació i el túnel d'Horta ferroviari són prioritàries.

Lluís Recoder

L'estació d'Avinguda Tibidabo és el final de la L-7 que es la que volem que arribi al Vallès.


Recoder ha celebrat que la Generalitat construeixi una cua de maniobres a Plaça Catalunya que permeti augmentar la freqüència dels trens al seu pas per la ciutat i pel Vallès. L'alcalde, però, ha alertat que el govern 'no pot fer-nos creure que la connectivitat del país està solucionada',perquè considera que 'encara s'ha de millorar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.