L'alcalde, satisfet per l'adjudicació de l'estació de Vulpalleres tot i que 'les obres van amb retard'

Política

Publicat el 1/abr/08 per Josep Gimeno / Anna Bernadó

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet per l'adjudicació de les obres de l'estació de Vulpalleres de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Tabasa, tot i que ha lamentat que els treballs vagin amb retard. Recoder ha celebrat els anuncis del govern de construir una nova cua de maniobres a l'estació de Plaça de Catalunya i un nou carril al túnel de Vallvidrera, però ha alertat que la connectivitat del país 'encara s'ha de millorar'.

Escoltem l'alcalde en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

És un pas molt important per Sant Cugat malgrat les obres van tard.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde també ha reiterat l'interès de l'Ajuntament en prolongar la línia L-7 des de l'estació d'Avinguda Tibidabo fins a Sant Cugat, amb un nou túnel a través de Collserola. Recoder considera que aquesta actuació i el túnel d'Horta ferroviari són prioritàries.

Lluís Recoder

L'estació d'Avinguda Tibidabo és el final de la L-7 que es la que volem que arribi al Vallès.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recoder ha celebrat que la Generalitat construeixi una cua de maniobres a Plaça Catalunya que permeti augmentar la freqüència dels trens al seu pas per la ciutat i pel Vallès. L'alcalde, però, ha alertat que el govern 'no pot fer-nos creure que la connectivitat del país està solucionada',perquè considera que 'encara s'ha de millorar'.