El PP farà pública al mes de febrer la llista de les eleccions municipals


  • Comparteix:

Martí García, Jaume Tarragó, Alfredo Bergua i Berta Rodríguez són els quatre regidors que actualment té el PP a l'Ajuntament

Martí García, Jaume Tarragó, Alfredo Bergua i Berta Rodríguez són els quatre regidors que actualment té el PP a l'Ajuntament

El PP farà pública la seva llista per a concórrer a les eleccions al mes de febrer. D'altra banda, el Partit Popular també ha comunicat que l'Ajuntament està estudiant la possibilitat que un artista local dissenyi el monument dedicat a les víctimes del terrorisme.

En aquests moments, el comitè electoral local del Partit Popular està confeccionant la seva llista pels propers comicis municipals. Recordem que fa uns mesos, el president del comitè, Alfredo Bergua, va enviar una carta a tots els simpatitzants perquè presentin sol·licituds per a formar part de la llista.

Bergua ha anunciat que els noms dels 25 membres i 3 suplents de la llista es donaran a conèixer d'aquí a dos mesos:

Alfredo Bergua

En aquests moments estem estudiants els currículums que ens envien i desprès serà el moment de confeccionar la llista


El monument que instal·larà l'Ajuntament en memòria a les víctimes del terrorisme ha estat un altre dels temes que ha sorgit en el dinar de Nadal del PP. Concretament, l'alcaldable Berta Rodríguez ha informat que la regidoria de Cultura està considerant que sigui un artista local qui dissenyi el monument. Recordem que aquesta iniciativa va néixer de la moció presentada pel PP en el passat ple i que va aprovar-se amb l'abstenció dels grups d'esquerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.