ERC presentarà una moció al ple per reclamar la construcció d'una nova sala d'espectacles


  • Comparteix:

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya demanarà al ple de dilluns la construcció d'una nova sala d'espectacles a la nostra ciutat. El partit polític, que presenta aquesta moció a petició de les seves joventuts, considera que la nostra ciutat està mancada de sales i equipaments culturals.

Aquesta iniciativa ha sortit arran de les queixes que ha comportat el projecte de remodelació de la Masia de Torreblanca. La proposta actual contempla la construcció d'una sala annexa a l'edifici que, segons les JERC, resultarà insuficient. És per aquest motiu que el grup demana la construcció d'un nou equipament que pugui acollir espectacles com ara concerts, representacions teatrals i de dansa. Aquesta demanda no exclou la construcció de la sala annexa sinó que proposa uns usos diferents. Toni Ramon, membre de les JERC explica quins podrien ser.

Toni Ramon

La nostra alternativa és que aquesta sala es quedès com una sala annexa a la masia


Segons les JERC, el nou equipament es podria construir a l'espai de l'antic escorxador. La formació juvenil creu imprescindible que el recinte s'equipi amb tot el que es refereix a llum, so i insonorització per dur a terme tot tipus d'espectacles. Així mateix, demanen un escenari de proporcions i dimensions adequades i un pati de butaques mòbil. Segons Toni Ramon ja feia temps que es pensava en demanar la construcció d'aquest equipament.

Toni Ramon

La idea d'un nou teatre fa temps que ens volta pel cap


En cas que la moció tiri endavant, aquesta també contempla que l'Ajuntament es reuneixi amb les entitats juvenils i culturals interessades en aquesta qüestió per tal de decidir la disposició i forma de la sala abans del 15 de febrer de 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.