ERC demana més inversió de la Generalitat per a Sant Cugat


  • Comparteix:

El parlamentari català d'ERC, Joan Ridao, acompayat del president d'esquerra a Sant Cugat, Eduard Pomar

El parlamentari català d'ERC, Joan Ridao, acompayat del president d'esquerra a Sant Cugat, Eduard Pomar

Esquerra Republicana de Catalunya presentarà cinc esmenes al debat dels pressupostos del Parlament català per tal de millorar la inversió del govern autonòmic a la nostra ciutat. L'agrupació política demana un augment de les dotacions per les partides d'ensenyament, cultura, sanitat i habitatge públic.

Des de la formació política es considera que la quantitat que la Generalitat vol destinar aquest any a Sant Cugat és insuficient i no es correspon amb el creixement de la ciutat. La formació política presentarà cinc esmenes al Parlament que demanen la inversió de la Generalitat per la construcció del cinquè institut, una llar d'infants, la nova biblioteca, el tercer CAP i habitatges de protecció oficial. Tot això suposaria una inversió de 7.800.000. Eduard Pomar, portaveu de la secció local d'ERC considera que els pressupostos per l'any vinent posen en evidència un gran desequilibri.

Eduard Pomar

Els diners que destina la Generalitat a Sant Cugat són totalment insuficients


El diputat d'ERC a la comarca, Joan Ridao ha destacat que el pressupost de la Generalitat només contempla l'increment de l'ú per cent a la nostra ciutat respecte de l'any passat. Segons Ridao, a Sant Cugat s'inverteix deu vegades menys que a Catalunya, ja que la renta per càpita a la ciutat és de 49 euros per habitant, mentre que la mitjana de Catalunya és de 400. D'altra banda, Joan Ridao ha denunciat que les inversions no són per nous equipaments.

Joan Ridao

No hi a cap inversió sinó que tot és simple continuisme d'inversions d'anys anteriors


Des de la formació política s'ha demanat més sensibilitat tant a Convergència i Unió com al Partit Popular, ja que aquests dos partits governen a Sant Cugat i mantenen aliances a nivell nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.