Xavier Boix planteja els seus objectius com a alcaldable d'IC-V


  • Comparteix:

Xavier Boix i Francesc Godàs, fins ara portaveu d'IC-V

Xavier Boix i Francesc Godàs, fins ara portaveu d'IC-V

Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa estan ultimant un acord per concòrrer conjuntament a les properes eleccions municipals. Durant la presentació de l'actual president d'IC-V, Xavier Boix, com a candidat a l'alcaldia, s'ha anunciat la voluntat de doblar la presència dels ecosocialistes a l'Ajuntament amb quatre regidors.

El candidat ha remarcat la necessitat de garantir una veritable política d'esquerres i de crear una ciutat compromesa amb el servei públic. Boix ha explicat així els seus objectius:

Xavier Boix

Volem estar present al proper govern, amb pes, per poder decidir i canviar la manera de fer


Altres personalitats de la formació han donat suport a la presentació de Boix. L'ex-regidor Jordi Casas ha criticat la política de l'Ajuntament, assegurant que l'encariment de l'habitatge obliga a marxar molts santcugatencs. També ha criticat el model d'ensenyament, que no reforça prou l'educació pública.

Per la seva part, el vice-president nacional d'ICV, Jaume Bosch, ha reivindicat recuperar la clàssica lluita de les esquerres per la igualtat i la democràcia, i ha demanat frenar els creixements urbanístics que depreden el territori.

Jaume Bosch

Posar en qüestió un model que es basa en el creixement urbanístic, a costa de depredar el territori


Iniciativa Verds considera que en els últims anys el partit ha assolit un perfil propi, i ara esperen que, recuperant la unitat amb Esquerra Unida, puguin doblar la seva presència al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.