L'Ajuntament no veu malament que els aparcaments de FGC siguin de pagament


Temes relacionats

FGC vol que els nous pàrquings de les estacions de Sant Cugat siguin de pagament ( 6/abr/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament 'no veu desencertat' que Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) faci pagar en els futurs aparcaments de les estacions de Valldoreix, les Planes i Vulpalleres. El consistori 'entén que les inversions s'han de recuperar', tot i que planteja que es busqui un sistema per lligar els abonaments de tren amb els tiquets d'aparcament per als usuaris més freqüents.

L'Ajuntament argumenta que els aparcaments municipals lliures situats a prop de les estacions dels FGC queden col·lapsats pels usuaris que van a buscar el tren. A més, el consistori considera que les inversions que comporten molta despesa han de tenir quotes per recuperar la inversió.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Les quotes no han de ser molt altes però sí suficients per recuperar aquesta inversió.


Per fer més assequible els aparcaments, l'Ajuntament planteja que es busqui un sistema per lligar els abonaments de tren amb els tiquets d'aparcament pels usuaris més freqüents.

Pel que fa als futurs aparcaments de Vulpalleres, el consistori afirma que ha començat a parlar perquè FGC condicioni aquests terrenys. Conesa considera que hi ha un marge d'entre dos i tres anys abans no estiguin acabats 'per parlar si han de ser lliures, de copagament o privats'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Potser cal recuperar les inversions, però, i si entenem un aparcament com una despesa per a promoure el transport públic?espero que no es passin, tinguem-ho clar, ens faran pagar.

quim. Enviat el 9/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.