ICV-EUiA critica el mobiliari urbà de l'entorn del nou ajuntament


  • Comparteix:

El grup municipal d'ICV-EUiA denuncia que el mobiliari urbà que s'ha instal·lat a l'entorn del nou ajuntament no té en compte la comoditat i la funcionalitat per l'usuari, sinó només la resistència a actes incívics. Segons els ecosocialistes, els bancs no estàn pensats per gent gran, malalts amb problemes musculars i nens petits.

Es tracta, segons el grup d'ICV-EUiA, de cadires amb una estructura rígida, quadrada, amb arestes vives i angles sense protegir que 'conviden a sortir fugint, més que seure'.

La regidora ecosocialista, Àssun Reyes, explica els motius de la seva denúncia.

Àssun Reyes

És poc acollidor. Per tal d'evitar actes vandàlics acabem tenint un mobiliari que és poc acollidor i on els ciutadans es troben menys comodes.


La regidora preguntarà a la propera Comissió Informativa de Serveis Urbans sobre els criteris per la tria del mobiliari urbà.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Estic d'acord amb l'Àssun. Aquest nou mobiliari urbà no convida a seure. Són cadires fredes, dures, no tenen calidesa i, a més a més són perilloses, destrossen les robes (mitges, etc.).

ciutadà. Enviat el 14/abr/08


Estic d\'acord en que no són gens còmodes sobre tot per a la gent gran, la meva mare no ha pogut seure i no tenen a on agafar-se per aixecar-se, quina pena, els avis no podran gaudir prenen el sol a la Rambla. Ah! jo ja he vist uns nanos amb monopatin saltan per sobre. No patiu duraran poc a l\'igual que les papereres, els cotxes que aparquen sobre les voreres ja n\'han trencat dues, la solució posar \"pilons\" per no aparcar.

roserart. Enviat el 14/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.