Recoder manté la cinquena vicepresidència de la Diputació a l'espera dels nous nomenaments


  • Comparteix:

L'alcalde de Santa Coloma de Gramenet i fins ara vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Bartomeu Muñoz, ha assumit la presidència en funcions de la institució arran de la renúncia de Celestino Corbacho, que aquest dilluns prendrà possessió del càrrec de ministre de Treball i Immigració. Per ara, l'alcalde, Lluís Recoder, manté la cinquena vicepresidència, a l'espera que el nou president marqui l'organigrama de la Diputació de Barcelona.

El nou president en funcions té deu dies per convocar un nou ple extraordinari per nomenar oficialment el responsable. Després, haurà de ser el president qui decideixi les vicepresidències i els seus responsables.

En un ple extraordinari aquest diumenge, el fins ara president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, ha renunciat als seus càrrecs com a diputat provincial per assumir el ministeri de Treball i Immigració. Corbacho ha agraït la feina feta fins ara pels diputats provincials.

Celestino Corbacho

Vull agrair a totes les formacions polítiques els seu suport institucional i d'una manera molt especial als vicepresidents.


L'acte ha comptat amb la presència de destacades autoritats, entre les quals hi havia l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, i els expresidents de la Diputació, Joan Antoni Samaranch i Manuel Royes. L'alcalde també ha assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.