La JSC defensa el llegat de la Segona República


  • Comparteix:

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha aprofitat el 77è aniversari de la Segona República per reivindicar el record dels qui van lluitar defensant la democràcia. L'agrupació juvenil afirma, a través d'un comunicat, que el període republicà suposa un model a seguir per ser un referent de progrés i valentia política.

La secció local de la JSC afirma que seguirà lluitant per què la societat reconegui 'l'enorme sacrifici' d'aquells que van lluitar contra el feixisme.

Elena Vila és membre de la secció local de la JSC.

Elena Vila

Ens declarem hereus dels valors de la Segona República.


La JSC es compromet a seguir lluitant pels valors que van inspirar la Segona República i que, segons la branca juvenil, han de guiar la legislatura que ara arrenca.



  • Comparteix:

COMENTARIS

aviam, a qui volen enganyar aquests de les JSC? si la seva ministra Chacón va por ahi dient Viva el RRRREI. El PSOE es va baixar els pantalons amb la monarquia i ara aquests jovenets, que van parlant de socialismo i republica es deuen creur que ens empassem tot això. Per cert, el comunicat anual del 14 d'abril és l'únic que fan al nostre poble no? quina vergonya!

si home!. Enviat el 16/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.