Mas insta Recoder a formar part de la direcció de CDC


Temes relacionats

Recoder aposta per renovar la direcció al congrés de CDC perquè sigui 'plural' (15/abr/08)


  • Comparteix:

El secretari general de CDC, Artur Mas, convida l'alcalde Lluís Recoder a formar part de la direcció del partit després del congrés de la formació que se celebrarà al juliol. Aquestes declaracions arriben després que Recoder hagi instat el partit a renovar el missatge i la direcció perquè fos més plural.

En declaracions a 'Els matins de TV3', Artur Mas ha apuntat que hi ha cabuda per altres opinions dins el partit, tot i que ha recordat que ell ja va fer la seva aportació a la renovació amb el seu projecte de la casa gran del catalanisme.

En referència a Recoder, Mas ha destacat que 'sap des de fa molt de temps' que la seva intenció és 'que hi hagi gent com ell que es vagi incorporant a la direcció de Convergència'. En aquest sentit, ha afegit que la incorporació no s'ha produït perquè Lluís Recoder ha tingut dedicacions 'molt exclusives' en al·lusió a l'alcaldia de la nostra ciutat.

Recoder va convidar el partit a fer un canvi en la direcció perquè la cúpula de la formació sigui 'plural i amb persones que no tinguin visions exactament coincidents'.

La nova direcció sorgirà del congrés que CDC celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.