Àngel Colom participa en una xerrada de la JNC i diu que la integració dels immigrants és possible


  • Comparteix:

Àngel Colom a la xerrada organitzada per la JNC de Sant Cugat

Àngel Colom a la xerrada organitzada per la JNC de Sant Cugat

L'arribada de les noves immigracions a Catalunya és possible si els catalans accepten els drets dels nouvinguts, i aquests assumeixen la plena integració dins la societat catalana. Aquesta és la solució als problemes derivats de la immigració segons el militant de CiU, Àngel Colom, que ahir va realitzar una conferència a Sant Cugat organitzada per la JNC.

En la primera conferència que la JNC organitza sobre temes socials, Àngel Colom s'ha mostrat convençut que el projecte del presidenciable Artur Mas en polítiques d'immigració és el més encertat pel futur de Catalunya:

Àngel Colom

El nacionalisme d'Artur Mas és l'únic projecte nou i renovador pel que fa als temes relacionats amb la immigració


Colom apunta una bona política d'integració com a solució als problemes que planteja la immigració. Aquesta política passa pel que el convergent denomina 'contracte d'integració': una idea que fa compatible la convivència si el nouvingut aprèn la llengua i la cultura catalana, i els catalans accepten els drets i costums de les cultures visitants. Segons Colom, aquesta preocupació també es manifesta a Sant Cugat:

Àngel Colom

Hem de buscar vies d'integració dels immigrants que no portin problemes i que enriqueixin el país


Segons Colom, els immigrants que arriben a Catalunya provenen majoritàriament del Magrib, però darrerament s'estan incrementant les arribades de sudamericans i ciutadans de l'Europa central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.