Sant Cugat, ciutat amiga del circ


Temes relacionats

ERC demana subvencions per a les publicacions de les entitats (18/abr/08)

ERC demana convertir Sant Cugat en ciutat amiga del circ (15/abr/08)


  • Comparteix:

Sant Cugat s'adherirà a la futura xarxa de Ciutats Amigues del Circ. Ho ha decidit el ple municipal a través d'una moció del grup d'ERC que s'ha convertit en institucional. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla Integral del Circ, impulsat pel departament de Cultura de la Generalitat. Aquesta xarxa pretén estimular el talent i la creativitat i garantir la producció i l'exhibició del espectacles de circ, entre d'altres mesures.

El Pla Integral del Circ pretén crear un circuit estable de ciutats catalanes que desenvolupin una programació continuada de circ amb convenis amb la Generalitat.

Sant Cugat s'ha de comprometre a elaborar un diagnosi de les possibilitats tècniques que ofereix el Teatre-Auditori per a la realització d'espectacles de circ. A banda, també s'hauran de programar activitats formatives i de lleure relacionades amb aquest art escènic conjuntament amb els centres cívics de la ciutat.

Per últim, caldrà comunicar els acords a la conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació i a l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.