El regidor del PP, Alfredo Bergua, acusa el PSOE d'utilitzar el cas 'Prestige' amb interessos electorals


  • Comparteix:

El regidor del PP a l'Ajuntament de Sant Cugat i responsable de l'àrea d'Esports, Alfredo Bergua

El regidor del PP a l'Ajuntament de Sant Cugat i responsable de l'àrea d'Esports, Alfredo Bergua

El regidor del PP, Alfredo Bergua ha acusat els socialistes d'actuar més per interessos electorals que no pas per una preocupació real pel que ha passat a Galícia amb l'enfonsament del Prestige. Bergua ha acusat, a més, la plataforma 'Nunca Mais' d'estar polititzada.

El grup municipal del Partit Popular ha volgut dir la seva sobre la crisi del Prestige. Tot i reconèixer que potser alguna de les decisions preses en un primer moment van ser errònies, Alfredo Bergua ha subratllat que el govern del PP està dedicant tots els esforços per resoldre la catàstrofe.

Bergua, però, ha criticat els socialistes de qui ha dit que actuen més pensant en els vots que poden arreplegar que no pas pels milers d'afectats per l'enfonsament del Prestige:

Alfredo Bergua

Als socialistes no els importen els afectats i l'única cosa que volen és erosionar el govern


D'altra banda, el regidor popular ha acusat la plataforma 'Nunca Mais' - formada per sindicats, cofradies de pescadors, associacions de mariscadors, ecologistes i partits polítics - d'estar polititzada i mediatitzada pel BNG:

Alfredo Bergua

Tots aquests que es queixen i surten al carrer són del BNG i no són els que estan a les platges


Recordem que la plataforma 'Nunca Mais' ha estat creada per canalitzar les demandes de la ciutadania gallega per la ràpida reparació dels danys causats per l'enfonsament del vaixell, exigint la declaració de Galícia com zona catastròfica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.