El cap de gabinet de l'alcalde demana a Recoder que s'impliqui en la política nacional


Temes relacionats

Mas insta Recoder a formar part de la direcció de CDC (16/abr/08)

Recoder aposta per renovar la direcció al congrés de CDC perquè sigui 'plural' (15/abr/08)


  • Comparteix:

El cap de gabinet d'alcaldia, Marc Monells, creu que és el moment perquè Lluís Recoder faci el salt a la cúpula de CDC. Monells ha exposat, al seu bloc personal, els arguments pels quals Recoder ha d'entrar a la política nacional, entre els que en destaca la capacitat de diàleg. Recoder ha reclamat recentment una renovació de persones i d'idees al capdavant del partit.

Monells destaca de l'alcalde la seva capacitat de diàleg i com a exemple cita els pactes a què ha arribat Recoder tant a l'Ajuntament, primer amb el PP i després amb ERC, com a la Diputació, on ha pactat amb el PSC.

El cap del gabinet d'alcaldia considera que la situació actual del país i del partit requereixen un tarannà com el que representa Recoder. Per Monells, la millor carta de presentació de Recoder és la feina que ha realitzat a Sant Cugat i el considera 'el millor alcalde de la història del Sant Cugat modern'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.