Recoder assegura que la direcció de CDC també vol renovar el discurs del partit


  • Comparteix:

L'alcalde diu que la direcció de CDC comparteix la seva voluntat d'actualitzar i renovar el discurs del partit en el proper congrés de la formació. En la presentació d'un llibre a Barcelona, Recoder demana que el congrés de CDC no sigui estètic i reforci l'oferta política nacionalista.

Segons Recoder, ara és moment de prioritzar la renovació del discurs polític i arraconar els noms que han de formar part de la direcció de CDC.



Lluís Recoder

La direcció i la majoria de CDC comparteix la voluntat de renovar el discurs del partit.




Recoder ha fet aquestes declaracions en la presentació del llibre 'Reacciona, Catalunya' de Vicenç Villatoro a Barcelona. L'autor del llibre ha assegurat que Recoder és un capital polític que CDC ha d'aprofitar. Són declaracions a Cugat.cat.



Vicenç Villatoro

Recoder és un capital de CDC que s'ha de sumar a la resta de capitals.




El membre de la direcció de CDC, Quico Homs, i el portaveu de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, han assistit a la presentació del llibre. Entre els assistents, també hi havia la dona del secretari general de CDC, Artur Mas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.