Entra en vigor la nova ordenança municipal de convivència ciutadana i via pública


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de la Presidència, Joan Recasens, ha explicat que l'Ajuntament editarà una versió reduïda de l'ordenança

El tinent d'alcalde de la Presidència, Joan Recasens, ha explicat que l'Ajuntament editarà una versió reduïda de l'ordenança

Entra en vigor la nova ordenança municipal de convivència ciutadana i via pública. Aquesta normativa pretén regular aspectes que fins ara no disposaven d'un règim sancionador propi. Alguns dels punts que l'ordenança contempla són l'excés de soroll, la recollida de defecacions de gossos o les activitats molestes pels veïns.

La intenció de la nova ordenança municipal de convivència és regular aspectes del comportament cívic que fins ara només es contemplaven parcialment. La nova regulació penalitzarà el comportament o accions que molestin als ciutadans o malmetin el mobiliari públic o la ciutat. El tinent d'alcalde de la Presidència, Joan Recasens, ha explicat en què consisteix aquesta nova ordenança:

Joan Recasens

Tots demanem que la policia posi ordre, però sense règim sancionador no té capacitat


Perquè tots els ciutadans puguin conèixer els continguts de l'ordenança, l'Ajuntament preveu publicar-ne una versió reduïda, que pròximament es farà arribar als santcugatencs:

Joan Recasens

A partir de l'aprovació d'aquesta ordenança volem fer una versió reduïda amb el règim sancionador.


L'ordenança contempla també aspectes més concrets en àmbits com la construcció amb la regulació de la col·locació de bastides o recollida de runes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.