El web que promociona Sant Cugat com a seu de l'IET s'oblida del català


  • Comparteix:

La web que promociona Sant Cugat com a seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) conté informació només en anglès. L'espai virtual, que no permet l'opció de canviar al català, explica els principals atractius de la ciutat i les empreses i connexions de la zona.

La web conté un llarg llistat de totes les empreses santcugatenques, nacionals i multinacionals que tenen seu a Sant Cugat, les universitats de la zona, les escoles de negoci i els centres de recerca.

A més, també hi ha un espai que destaca els atractius de la ciutat amb un vídeo explicatiu. El web defensa l'àrea d'innovació i coneixement, en què es troba Sant Cugat.

L'espai virtual permet donar suport a la candidatura i explica quines companyies instal·lades a la ciutat ja ho fan. Unes 14.700 persones ja s'han mostrat a favor de la candidatura local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.