ICV-EUiA s'oposa a la construcció de pisos a l'entorn de la Casa Mònaco


  • Comparteix:

ICV-EUiA també s'oposa a la construcció de pisos a la zona de la Casa Mònaco. La formació ecosocialista creu que la millor opció és mantenir l'espai per a equipaments municipals pel barri. El PSC i ERC també han mostrat la seva oposició a la construcció de pisos a l'entorn de la Casa Mònaco.

Des de la formació ecosocialista han al·legat que actualment s'està redactant el Pla d'Equipaments de la ciutat. Amb la redacció del nou pla ICV espera conèixer quins són els espais i les funcions necessàries a la ciutat.

Ho explica el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix.

Xavier Boix

Que no es faci la modificació del PGM per `passar de sól d'equipament a residencial a l'entorn de la Casa Mònaco.


Segons els ecosocialistes l'Ajuntament no té en aquest moment urgències pressupostàries que facin necessària la transformació de sòl d'equipaments a residencial.

D'altra banda, també no veuen amb bons ulls incloure en el mateix expedient el procés de transcripció del plantejament del sector del Turó d'en Lluch Nord i els terrenys de l'entorn de la Casa Mònaco. ICV demana que se separin els punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.