La web de suport a Sant Cugat com a seu de l'IET també tindrà versions en català i espanyol


Temes relacionats

El web que promociona Sant Cugat com a seu de l'IET s'oblida del català ( 2/mai/08)


  • Comparteix:

La web que promociona la candidatura de Sant Cugat a acollir la seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) estarà també disponible en català i espanyol. Fins ara, l'espai digital només es pot consultar en anglès per una qüestió pràctica, ja que el principal receptor d'aquesta informació és la Unió Europea (UE).

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, explica el motiu d'aquesta decisió.

Jordi Joly

Hi ha variables diplomàtiques, de protocol, empresarials i d'universitats. Hem d'aconseguir dirigir-nos el millor possible a aquells que decidiran.




Tot i que l'anglès seguirà sent l'idioma triat per promocionar la candidatura de la nostra ciutat davant la Unió Europea, l'espai web també es podrà consultar en català i espanyol. Ho explica Joly.

Jordi Joly

Ser pràctics ens porta a que, tot i que inicialment està en anglès, està prevista la seva publicació en català i castellà. Aquesta no deixa de ser la candidatura de l'Estat espanyol.




Joly ha recordat l'oportunitat que suposa aquesta candidatura per col·locar Catalunya en el lloc que es mereix, tot i que a vegades aquesta feina s'ha de fer en anglès quan es 'juga a la competitivitat'.

La web de l'IET a Sant Cugat conté un llarg llistat de totes les empreses santcugatenques, nacionals i multinacionals que tenen seu a la nostra ciutat, les universitats de la zona, les escoles de negoci i els centres de recerca. A més, també hi ha un espai que destaca els atractius de la ciutat amb un vídeo explicatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.