José Domingo es planteja presentar una candidatura a la direcció de C's


Temes relacionats

El santcugatenc José Domingo vol impulsar un congrés extraordinari a C's (29/abr/08)

El santcugatenc José Domingo serà el candidat de C's per Granada (29/gen/08)


  • Comparteix:

El diputat santcugatenc, José Domingo, no descarta presentar una candidatura a la direcció de Ciutadans. En les últimes setmanes, el parlamentari ha reiterat la importància de renovar la direcció del partit amb una assemblea extraordinària. L'objectiu, segons Domingo, és obrir un debat entre la militància per tal de fer front als 'mals resultats' de les eleccions espanyoles.

El principal objectiu de José Domingo és donar l'oportunitat a la militància de parlar per tal de renovar la cúpula del partit i fer front a la pèrdua d'afiliats. Una vegada el debat s'hagi obert i s'hagi acordat la nova línia estratègica de la formació, Domingo decidirà si presenta una candidatura a la direcció de Ciutadans. Ho explica el diputat santcugatenc.

José Domingo

No dic ni que sí ni que no. Quan s'obri el procés electoral estudiaré i si el que hi ha no m'agrada decidiré. No ho descarto, però no estic impulsant una candidatura.


Domingo ha aclarit que la petició de renovació mitjançant la recollida de signatures que fa juntament amb el diputat Antonio Robles no és 'contra ningú', sinó a favor del debat i la discussió.





  • Comparteix:

COMENTARIS

el que hauria de fer aquest home és tornar a Granada i deixar en pau als i les catalanes!

santcugatenc. Enviat el 5/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.