José Domingo es planteja presentar una candidatura a la direcció de C's

Política

Publicat el 4/mai/08 per Acn / Redacció

El diputat santcugatenc, José Domingo, no descarta presentar una candidatura a la direcció de Ciutadans. En les últimes setmanes, el parlamentari ha reiterat la importància de renovar la direcció del partit amb una assemblea extraordinària. L'objectiu, segons Domingo, és obrir un debat entre la militància per tal de fer front als 'mals resultats' de les eleccions espanyoles.

El principal objectiu de José Domingo és donar l'oportunitat a la militància de parlar per tal de renovar la cúpula del partit i fer front a la pèrdua d'afiliats. Una vegada el debat s'hagi obert i s'hagi acordat la nova línia estratègica de la formació, Domingo decidirà si presenta una candidatura a la direcció de Ciutadans. Ho explica el diputat santcugatenc.

José Domingo

No dic ni que sí ni que no. Quan s'obri el procés electoral estudiaré i si el que hi ha no m'agrada decidiré. No ho descarto, però no estic impulsant una candidatura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Domingo ha aclarit que la petició de renovació mitjançant la recollida de signatures que fa juntament amb el diputat Antonio Robles no és 'contra ningú', sinó a favor del debat i la discussió.