Sant Cugat entrarà a la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana aquest mandat

Política

Publicat el 6/mai/08 per Anna Bernadó

Sant Cugat formarà part de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona aquest mandat. Ho ha confirmat l'alcalde, Lluís Recoder, que també ha afegit que és una qüestió que s'ha de mesurar molt bé ja que la incorporació suposa que l'organisme gestionarà una part dels ingressos de la ciutat.

El vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde de Cornellà, Antonio Balmon, afirmava aquest dilluns al diari 'Avui' que Sant Cugat s'incorporarà al llarg d'aquest mandat a l'entitat per 'una qüestió històrica'.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha confirmat que fa temps que treballen amb l'entitat per entrar-hi i que esperen que pugui ser en aquest mandat, tot i que 's'ha de mesurar molt bé'.

Lluís Recoder

La nostra incorporació és complicada ja que el pressupost d'enguany és complex i s'ha de mirar bé, però hi entrarem en aquest mandat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recoder ha explicat les conseqüències que tindrà per Sant Cugat la integració a l'organisme.

Lluís Recoder

Una part de les nostres inversions són gestionades per la Mancomunitat que treballa amb economia d'escala.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Actualment, fins a 31 poblacions formen part de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Sant Cugat també forma part de l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient, de l'Entitat del Transport Metropolità i del Consorci de Collserola.