ICV-EUiA critica la 'manca de voluntat de l'equip de govern' en participació ciutadana


  • Comparteix:

ICV-EUiA denuncia que l'equip de govern 'no té voluntat política' per tirar endavant polítiques de participació ciutadana. La formació considera que el govern local s'ha de replantejar la finalitat dels consells de districte i el seu funcionament i reclama que es reuneixin els consells de Mobilitat i de l'Institut de Gestió Estratègica i Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI).

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, considera que la participació ciutadana no depèn del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) ni del nou Reglament de Participació, que s'estan elaborant.

Xavier Boix

La participació ciutadana depèn de la voluntat política.


A tall d'exemple, Boix considera que l'equip de govern hauria de replantejar-se el funcionament dels consells de districte i dels grups de treball. A més, el portaveu ecosocialista ha recordat que des que es va constituir l'equip de govern encara no s'han reunit els consells de Mobilitat ni el de l'Institut de Gestió Estratègica Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI), que compten amb participació d'agents de la ciutat i dels diversos partits de l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.