ICV-EUiA critica la 'manca de voluntat de l'equip de govern' en participació ciutadana

Política

Publicat el 6/mai/08 per Anna Bernadó

ICV-EUiA denuncia que l'equip de govern 'no té voluntat política' per tirar endavant polítiques de participació ciutadana. La formació considera que el govern local s'ha de replantejar la finalitat dels consells de districte i el seu funcionament i reclama que es reuneixin els consells de Mobilitat i de l'Institut de Gestió Estratègica i Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI).

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, considera que la participació ciutadana no depèn del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) ni del nou Reglament de Participació, que s'estan elaborant.

Xavier Boix

La participació ciutadana depèn de la voluntat política.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A tall d'exemple, Boix considera que l'equip de govern hauria de replantejar-se el funcionament dels consells de districte i dels grups de treball. A més, el portaveu ecosocialista ha recordat que des que es va constituir l'equip de govern encara no s'han reunit els consells de Mobilitat ni el de l'Institut de Gestió Estratègica Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI), que compten amb participació d'agents de la ciutat i dels diversos partits de l'oposició.