José Domingo aposta per 'un canvi de cares' a l'executiva de Ciutadans

Política

Publicat el 11/mai/08 per Nacho Vazquez

El santcugatenc i parlamentari de Ciutadans (C's), José Domingo, aposta per la fórmula del 'canvi de cares' a la direcció de Ciutadans per tal de renovar l'executiva del partit i d'aquesta manera 'obrir el debat dins de la formació i la militància'. Domingo considera que cal superar la imatge de 'partit amb un únic referent' i donar més sensació coral a la societat.

Segons José Domingo, Ciutadans no s'ha mobilitzat prou els darrers temps i cal que la formació torni a 'sortir al carrer' per transmetre el seu missatge polític a la ciutadania. En aquesta mateixa línia el parlamentari santcugatenc ha afirmat que cal celebrar una assemblea extraordinària per donar veu a altres persones amb capacitat política que les que fins ara han estat la imatge del partit.

Escoltem Domingo en declaracions a Cugat.cat.

José Domingo

És necessari un canvi de cares i donar més sensació coral a la societat. Cal que es vegi que a Ciutadans hi ha més persones amb capacitat política.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La proposta d'assemblea extraordinària que José Domingo, junt amb el vocal secretari del grup parlamentari de C's, Antonio Robles, ha presentat a la direcció del partit seria pels propers 27 i 28 d'octubre.