Artur Mas ofereix a Recoder formar part del 'nucli dur' de CDC


Temes relacionats

Lluís Recoder no serà el portaveu de CDC al congrés del partit del juliol ( 8/mai/08)

Recoder: 'El meu paper a CDC no afectarà el meu compromís amb Sant Cugat' (28/abr/08)

Mas insta Recoder a formar part de la direcció de CDC (16/abr/08)


  • Comparteix:

El secretari general de CDC, Artur Mas, obre les portes a l'alcalde i membre del partit, Lluís Recoder, per formar part del 'nucli dur' de CDC . Mas ha concretat la seva oferta i ha proposat a Recoder formar part del comitè executiu i del comissariat permanent, presidir un nou òrgan de caire municipal que aplegarà un centenar de persones i ser una de les cares públiques de la formació.

En una entrevista a l'agència EFE, Mas ha assegurat que ha fet arribar la seva oferta a l'alcalde, Lluís Recoder, aquesta mateixa setmana. La proposta de Mas comprèn entrar a la direcció del partit a través de la presidència d'un nou consell d'alcaldes i dirigents territorials que aplegaria un centenar de càrrecs institucionals de la formació. L'alcalde també entraria a formar part del secretariat permanent de CDC que aplega una desena de dirigents.

A més, el secretari de CDC vol que Recoder sigui una de les cares públiques de la formació, símbol d'aquesta renovació que havia demanat l'alcalde. Segons Mas, Recoder és 'una figura potent' que té 'tots els actius que es necessiten per convertir-se en un dirigent de l'òrgan més estricte de presa de decisions'.

Mas farà arribar la seva proposta al proper congrés de CDC, que tindrà lloc entre l'11 i el 13 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.