Montserrat Turu qualifica de mentiders els que diuen que ha incomplert l'acord postelectoral de l'EMD


Temes relacionats

UDC Sant Cugat demana autonomia pels vocals de l'EMD (11/mai/08)


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, qualifica de 'mentides' les paraules del director del Diari de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, i del president d'Unió Democràtica de Catalunya a Sant Cugat, Xavier Amador, que acusen Turu d'incomplir el pacte de govern de l'EMD.

El director del Diari de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, signava aquest divendres una notícia en què acusa Montserrat Turu de no signar el decret de delegació de competències als vocals de l'entitat i, per tant, d'incomplir el pacte postelectoral signat entre la coalició PSC-ICV-ERC i CiU.

Una acusació a la qual s'ha sumat el president d'UDC a Sant Cugat, Xavier Amador, que afirma que els vocals encara no tenen capacitat de signatura i que en conseqüència no tenen autonomia per prendre decisions.

Montserrat Turu ha dit que no coneix les declaracions d'Amador, però sí les de Vallès, que ha qualificat de 'mentides'.

Montserrat Turu

No sabia que el Xavier Amador ho havia fet, perquè teníem el dubte de que fos el propi diari de Sant Cugat, perquè no anava signat pel director, que deia una sèrie d'imprecisions, jo diria de mentides.


Turu ha afirmat aquest dissabte a la tarda a Cugat.cat que el pacte de govern de l'EMD sí que s'ha complert.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Que sap el peix de l'aigua en la que neda tota la seva vida? Que sap vostè de la veritat si tota la seva vida ha pintat la cigonya . Mai tindria una conversa privada amb vostè sense un fedatari públic devant.

Narcís Clavell. Enviat el 12/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.