Recoder agraeix l'oferta de Mas d'entrar a la direcció de CDC


Temes relacionats

Artur Mas ofereix a Recoder formar part del 'nucli dur' de CDC (10/mai/08)

Lluís Recoder no serà el portaveu de CDC al congrés del partit del juliol ( 8/mai/08)

Oriol Pujol aposta per incorporar Recoder a la direcció de CDC ( 4/mai/08)

Recoder: 'El meu paper a CDC no afectarà el meu compromís amb Sant Cugat' (28/abr/08)

Mas insta Recoder a formar part de la direcció de CDC (16/abr/08)

Recoder aposta per renovar la direcció al congrés de CDC perquè sigui 'plural' (15/abr/08)


  • Comparteix:

L'alcalde i membre de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Lluís Recoder, ha rebut 'positivament' la proposta d'Artur Mas per incorporar-lo al 'nucli dur' del partit. En declaracions a EFE, Recoder ha agraït l'oferta de Mas i ha traslladat al secretari general la seva predisposició a col·laborar, però diu que vol 'madurar' abans d'acceptar-la. La setmana passada, Mas va proposar a l'alcalde formar part del comitè executiu, del comissariat permanent i presidir un nou òrgan de caire municipal, a més de ser una de les cares públiques de la formació.

Les peticions de renovació de la direcció i del projecte polític de CDC de Recoder s'han materialitzat en una oferta que inclou entrar a la direcció del partit a través de la presidència d'un nou consell d'alcaldes i dirigents territorials que aplegaria un centenar de càrrecs institucionals de la formació. L'alcalde també entraria a formar part del secretariat permanent de CDC que aplega una desena de dirigents.

Tot i això, l'alcalde ha assegurat que més enllà de la seva incorporació als alts estaments del partit, el més important és 'poder oferir un projecte renovat'. Segons Recoder, l'oferta de Mas és 'interessant' i per això ha agraït la confiança del secretari general de CDC, amb el que espera poder reunir-se per 'acabar de madurar' la seva posible incorporació a la cúpula de la formació al congrés nacional que se celebrarà el proper juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.