ERC demanarà en una moció que es garanteixi el dret d'oci a la ciutat per a tots els joves


Temes relacionats

Les JERC vesteixen l'alcalde de Ventafocs en una campanya contra l'oci nocturn de l'Ajuntament ( 7/abr/08)


  • Comparteix:

ERC demanarà en el proper ple que l'Ajuntament garanteixi el dret a l'oci als joves de la ciutat. Els republicans culminen així la campanya d'oci endegada fa uns mesos per les joventuts de la formació. ERC també ha denunciat la prohibició per part de l'equip de govern d'algunes activitats organitzades per les entitats de la ciutat.

La formació republicana considera que l'actual model d'oci de la ciutat fomenta una oferta basada en un perfil de jove que només va a bars i a discoteques. Des d'ERC creuen que aquest model és un atac a la diversitat i provoca el desplaçament dels joves a altres indrets per divertir-se.

La portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), Laia Carbó, ha explicat les mesures que s'han dut a terme fins al moment.

Laia Carbó

Vam treure el cartell de la ventafocs per tal que es canviessin les polítiques de joventut que es fan a la ciutat.


Els republicans volen que se simplifiqui i s'agilitzi el procés d'aprovació de permisos d'ocupació a la via pública i cessió de material. També demanan l'elaboració d'un mapa de la ciutat que marqui els punts que poden acollir activitats d'oci més enllà de la mitjanit.

D'altra banda, ERC també ha volgut denunciar la gestió de CiU des que governa amb majoria absoluta a la ciutat. El regidor d'ERC, Toni Ramon explica la gestió de l'Ajuntament.

Toni Ramon

CiU ha demostrat que no té interés en potenciar aquest tipus de lleure i tampoc les entitats organitzadores.


Per últim, des d'Esquerra també demanen l'aprovació d'unes noves bases per adjudicar les obres de construcció i la gestió de la sala de concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.