Turu acusa Recoder de tramar una campanya contra l'EMD i la seva figura

Política

Publicat el 19/mai/08 per Cristina Martinez

Montserrat Turu acusa Lluís Recoder de voler eliminar l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) i la seva figura. En declaracions a Televisió de Sant Cugat, Turu ha acusat l'alcalde de promoure una campanya de 'caça i captura' a l'entitat.

Durant l'entrevista concedida al mitjà local, la presidenta ha acusat CiU de fomentar la crisi oberta en el si de l'EMD. En aquest sentit ha apuntat que l'alcalde, Lluís Recoder, és el principal instigador d'una campanya en contra de l'entitat. L'escoltem.

Montserrat Turu

Això és una operació orquestrada pel senyor Recoder per eliminar l'EMD.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Turu ha remarcat que les negociacions amb CiU van anar dirigides des d'un principi a treure poder a la presidenta i les titlla de 'poc democràtiques'.

Montserrat Turu

Les primeres negociacions van tenir un contingut molt poc democràtic perquè va negociar amb els partits cedir vocalies perquè desaparegués la presidenta de l'EMD.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els vocals de CiU han denunciat que la presidenta no els deixa desenvolupar les seves tasques com a vocals i que ha incomplert el pacte post-electoral en no haver signat el decret de delegació de competències.