La Unió d'Independents de Sant Cugat i Pere Esteve posen les bases d'una col·laboració futura


  • Comparteix:

El fundador de la plataforma Catalunya 2003, Pere Esteve

El fundador de la plataforma Catalunya 2003, Pere Esteve

El comitè executiu de la Unió d'Independents de Sant Cugat (UNIS) ha realitzat un primer intercanvi d'idees amb la plataforma Catalunya 2003 de Pere Esteve. Aquesta sessió ha servit per apropar posicions entre els dos grups i estudiar una possible col·laboració de cara a les eleccions autonòmiques.

UNIS ha estat el promotor d'aquesta trobada després de conèixer que la plataforma Catalunya 2003 està fent contactes amb grups de diferents municipis per confeccionar la llista de candidats per les eleccions autonòmiques de novembre del 2003. De moment, la plataforma ja ha visitat les ciutats de Mataró, Reus, Barcelona i Girona. Si es produís la col·laboració entre els dos grups, UNIS podria tenir projecció al parlament català en cas de què Catalunya 2003 obtingués un bon resultat a les eleccions autonòmiques. Segons Miquel Quintana, portaveu d'UNIS, hi ha molts punts en comú que fan pensar que aquesta col·laboració es produirà.

Miquel Quintana

UNIS està format per un grup de gent similar al de la plataforma Catalunya 2003


La plataforma Catalunya 2003 es va crear el passat 27 de novembre i es defineix com a nacionalista i liberal. Segons Pere Esteve, un dels seus promotors, el seu objectiu és reactivar el debat polític català per enfortir-lo. Pere Esteve ha explicat que pretenen omplir un buit polític que molts catalans ja han notat.

Pere Esteve

Molta gent s'ha posat en conacte amb nosaltres no des d'un punt de vista nacionalista sinó de preocupació per la democràcia


Des d'UNIS, es confia en què aquest pas el reafirmi com una força creixent al panorama polític local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.