El síndic, Jaume Clavell, encara no disposa de local


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, encara no disposa d'un nou local després que l'Ajuntament hagi posat a la venda l'espai on hi ha ubicada la seva oficina i el servei d'informació 010. Clavell està participant en la recerca d'una nova seu per seguir tramitant els expedients dels santcugatencs. Precisament en el darrer any el síndic ha tramitat 124 expedients i n'ha resolt 78.

Durant l'entrevista mensual a Cugat.cat, Clavell ha anunciat que encara no han trobat un espai adient per traslladar la seva oficina. En aquest sentit ha decidit participar en la recerca per estar-ne assabentat.

Jaume Clavell

He decidit mirar alguns locals conjuntament amb el gabinet d'alcaldia per estar assaventat del procés.


D'altra banda, el síndic, que treballa a la nostra ciutat des de fa un any, ha fet un balanç molt positiu de l'activitat d'aquests 12 mesos durant els quals s'han tramitat 124 expedients, 78 dels quals ja han estat resolts. Entre les consultes més freqüents que ha rebut hi ha les relacionades amb l'aplicació de la llei de la Dependència que ha traslladat al Síndic de Catalunya i les que tenen a veure amb multes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.