CiU: 'L'equip de govern progressa adequadament però vol seguir millorant'


  • Comparteix:

CiU valora molt positivament aquest primer any de majoria absoluta a Sant Cugat. El portaveu del grup municipal nacionalista, Joan Recasens, ha destacat a Cugat.cat que l'equip de govern està fent una bona feina però que seguirà treballant per aconseguir més cohesió a la ciutat.

CiU ha mostrat la seva satisfacció després d'un any de les eleccions. Ho ha destacat el portaveu del grup nacionalista a Sant Cugat, Joan Recasens. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Recasens

Progressem adequadament però tenim la voluntat de seguir millorant.


Recasens ha anunciat que seguiran treballant per aconseguir més cohesió a la ciutat per poder desenvolupar projectes importants per Sant Cugat com el Pla d'Equipaments.

Joan Recasens

Darrera d'un objectiu de cohesionar la ciutat hi ha un pla d'equipaments, uns serveis socials i una atenció a les persones.


D'altra banda, Recasens ha qualificat com a notable la tasca dels diferents membres de l'equip de govern i la voluntat de trobar el consens amb els altres partits. En aquest sentit ha demanat més predisposició de l'oposició a l'hora d'arribar a acords importants de la ciutat que necessiten del suport de tothom per tirar endavant.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El fet de tenir moltes incorporacions noves a l'equip de govern ha produit alentiments i retards en molts aspectes de l'acció de govern. Aquesta seria la part negativa d'aquest primer any de majoria absoluta. El més positiu, és un cert canvi de tarannà envers els representants socials i poder albirar un futur amb més participació ciutadana, i amb veritables forums de negociació i treball en els projectes actuals i els que s'hi presentin de nous.

Josep C. Canut. Enviat el 30/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.