Miquel Quintana a Sant Cugat i Pantaleón De Miguel a Valldoreix seran els candidats d'UNIS


  • Comparteix:

Pantaleón De Miguel, vocal del PP a l'EMD de Valldoreix, formarà part de la llista d'UNIS en les properes eleccions municipals. Trencades les relacions amb els populars, De Miguel serà el candidat a l'EMD de Valldoreix, mentre que Miquel Quintana ha estat nomenat a última hora alcaldable a Sant Cugat, en substitució de Ramon Sagalés.

De Miguel fa temps que s'ha donat de baixa del PP, tot i que manté l'acta de vocal popular a l'EMD de Valldoreix. De Miguel té clar que després del maig de 2003 el seu compromís polític anirà lligat a la Unió d'Independents de Sant Cugat. Davant la seva futura incorporació a UNIS, De Miguel ha dit que no ha de donar cap explicació al PP:

Pantaleón De Miguel

No haig de donar cap explicació al PP de la meva integració a UNIS


Des del Partit Popular, la seva presidenta Berta Rodríguez no ha posat cap objecció a que De Miguel s'integri dins UNIS. Aquesta incorporació s'oficialitzarà el mes de gener, entre els dies 11 i 18, a l'acte públic que servirà per presentar Miquel Quintana com a candidat d'UNIS a l'alcaldia.

Quintana accepta la proposta del comitè executiu del partit, després que el cap de llista previst inicialment, Ramon Sagalés, declinés la responsabilitat per motius personals. Quintana ha explicat que UNIS busca donar veu a totes les entitats de la ciutat, així com escoltar les queixes dels ciutadans. Quintana resumeix d'aquesta manera les directrius de la seva formació:

Miquel Quintana

No tenim una bareta màgica, però escoltarem els problemes de tothom


L'acte de presentació de Quintana i De Miguel comptarà amb el suport de personalitats polítiques independents, que explicaran les seves experiències de gestió a les seves respectives ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.