El PSC presenta una proposició no de llei per desencallar la polèmica sobre les obres de Renfe


Temes relacionats

Recoder demana al delegat del govern a Catalunya que intervingui en el conflicte amb Foment per les de les vies de Renfe ( 3/abr/08)

Recoder: 'L'actuació de Foment amb la línia d'ample europeu és lamentable' ( 1/abr/08)

Foment comença l'adequació de la línia d'ample europeu de Renfe sense respondre les al·legacions de Sant Cugat (26/mar/08)

Contenciós administratiu de l'Ajuntament contra Foment pel seu silenci a la cobertura de Renfe a Coll Favà i Can Magí (28/feb/08)


  • Comparteix:

El grup parlamentari socialista del Congrés espanyol ha presentat una proposició no de llei sobre l'afectació acústica de la la línia de Renfe que passa per Coll Favà i que s'està habilitant per acollir trens d'ample europeu. El PSC ha mostrat la seva confiança perquè s'acabi la polèmica generada pel recurs interposat per l'Ajuntament davant la inadequació del projecte.

La diputada santcugatenca del PSC, Montserrat Colldeforns, ha criticat l'Ajuntament pel recurs interposat i ha explicat que aquesta proposició no de llei és una mesura més per arribar a acords amb el consistori local.

Montserrat Colldeforns

Posar un recurs no em sembla la millor manera de relacionar-se entre administracions però s'arribarà a un acord properament.


Colldeforns ha explicat que la comissió de Foment tractarà aquesta qüestió perquè es pugui desencallar abans de l'estiu. La diputada santcugatenca ha afegit que no ha de ser difícil posar-se d'acord entre les administracions i més quan les obres ja estan adjudicades.

L'Ajuntament va interposar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) un recurs contra el ministeri de Foment perquè no s'havien resolt les al·legacions del consistori respecte aquest projecte. En aquest cas, Sant Cugat denunciava que el projecte per adequar a amplada europea la línia de Renfe no contempla mesures adients per reduir l'impacte acústic del pas del TGV de mercaderies per Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.