Montserrat Turu encapçalarà les EMD catalanes davant de la Generalitat


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, encapçalarà la representació de les EMD catalanes en la comissió de treball que s'està creant conjuntament amb el departament de Governació de la Generalitat. Aquesta comissió tindrà per objectiu posar de relleu el paper de les EMD davant la reforma de les lleis territorials i electorals, així com estudiar les repercussions que tindrà el nou Estatut en aquestes entitats.

Montserrat Turu, que a part de presidenta de l'EMD de Valldoreix també presideix l'Agrupació d'EMD de Catalunya (AEMDEC), es convertirà en la principal interlocutora per part de les EMD en aquesta comissió de treball, que es constituirà al llarg del proper mes de juny.

Turu, que estarà acompanyada a la comissió per tres altres presidents d'EMD catalanes, va ser escollida l'assemblea de l'AEMDEC que es va celebrar el passat dissabte 17 de maig al monestir de les Avellanes, a la comarca de la Noguera. L'assemblea va reunir 23 representants de 17 EMD del total de 58 que formen l'AEMDEC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.