La junta de veïns de Valldoreix debat avui si dóna suport a la posada en llibertat de 'Franki'


Temes relacionats

La Candidatura Catalanista i de Progrés presentarà una proposta de delegació de competències a l'EMD de Valldoreix (22/mai/08)

CiU demana a Montserrat Turu que compleixi el pacte de govern a l'EMD i signi el decret de delegació de competències (14/mai/08)

Turu admet que no ha signat el decret de competències perquè aquesta qüestió no apareix en el pacte (15/mai/08)


  • Comparteix:

La junta de veïns de Valldoreix debatrà avui una moció de suport a la posada en llibertat de Francesc Argemí, conegut com a Franki. Aquesta és la primera junta de veïns després de les desavinences per les diferències d'interpretació del pacte de govern local entre CiU-Actuem i la Candidatura Catalanista i de Progrés.

El grup municipal de CiU va denunciar fa quinze dies que considera que Valldoreix pateix un 'col·lapse administratiu' perquè la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, 'encara no ha delegat les competències als vocals'. Turu va admetre que no ha signat el decret de competències perquè 'aquesta qüestió no apareix en el pacte', i va reiterar que els vocals de Valldoreix 'actuen lliurement en l'exercici de les seves àrees'.

Finalment, després de reunir-se amb CiU-Actuem, La Candidatura Catalanista i de Progrés a l'EMD de Valldoreix es va comprometre a presentar una proposta per resoldre els problemes de delegació de competències en el govern local.

D'altra banda, a part de la moció de suport a Francesc Argemí, la junta de veïns també nomenarà la comissió que ha de dur a terme les operacions de delimitació del terme de l'EMD de Valldoreix. Entre altres qüestions, la trobada també servirà per aprovar la cessió de la pista verda a la concessionària Eventing Sports Cinc SL i per modificar el preu de la mateixa pista de les ordenances fiscals. A més, la junta debatrà la implantació d'una xarxa pública inalàmbrica de serveis de banda ampla i la modificació de les ordenances fiscals de la prestació del servei públic del Centre Musical i de la taxa per la prestació del servei d'escolarització i menjador de l'escola bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.