Recoder: 'El PSC de Sant Cugat sempre ha defensat la protecció de Torre Negra'

Política

Publicat el 2/jun/08 per Josep Gimeno

L'alcalde assegura que el PSC de Sant Cugat sempre ha defensat la protecció de l'espai de Torre Negra. En referència a la polèmica pel presumpte doble joc del socialistes amb Núñez i Navarro insinuat per ERC, Lluís Recoder nega haver vist mai cap polític local alinear-se amb els interessos del grup immobiliari, que és el principal propietari de la zona natural.

Recoder ha atribuït la polèmica entre ERC i el PSC a un malentès. Segons l'alcalde, ho demostra el comunicat republicà on es negava haver insinuat un doble joc socialista amb Núñez i Navarro en la protecció de Torre Negra.

Recoder ha subratllat que en cap moment ha dubtat del compromís dels portaveus municipals del PSC en la defensa de la zona. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

En totes les converses amb Salvador Gausa i Jordi Menéndez, mai no he tingut cap dubte que el PSC defensa Torre Negra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recoder ha afegit que és 'molt important' que els partits locals mantinguin una postura unitària en la protecció de l'espai natural.

Recentment, el PSC ha tornat a demanar a ERC que es disculpi per haver insinuat un doble joc amb Núñez i Navarro per la preservació de Torre Negra. Els socialistes han negat tenir cap mena de relació amb aquest grup immobiliari i han refermat el seu compromís amb la protecció de la zona.