La JSC porta a debat la nova cultura de l'aigua


  • Comparteix:

La nova cultura de l'aigua ha estat el tema central de la xerrada-debat que ha organitzat aquest divendres la JSC. El secretari general d'agricultura, Xavier Castella, ha destacat la importància d'aplicar mesures que assegurin el subministrament d'aigua als ciutadans. Des de la JSC ha volgut inicar una campanya per conscienciar als ciutadans de la problemàtica de l'aigua.

En l'acte s'ha parlat de la nova cultura de l'aigua que, segons Castella, està fonamentada per fer un canvi de l'ús de l'aigua per un ús més sostenible i amb una conscienciació social que es tracta d'un recurs escàs.

El secretari general d'agricultura i membre del consell administratiu de l'agència Català de l'Aigua (ACA), Xavier Castella, ha remarcat la importància d'una canonada com la que es proposava amb el minitransvasament.

Xavier Castella

El que sempre s'ha dit és que fos reversible. S'ha de mirar de tenir un sistemes connectats per assegurar el subministrament d'aigua a tothom.


Castella ha remarcat que l'estavi d'aigua s'ha de continuar fent tot i que el govern de la Generalitat aixequi el nivell d'excepcionalitat 2 la setmana vinent.

De la seva banda la primera secretaria de la JSC, Elena Vila, ha explicat els motius que han portat a la formació ha organitzar la xerrada-debat.

Elena Vila

Des de la JSC hi ha portem temps treballant amb el tema conscienciant els joves aquest era un tema pendent.


La trobada, que ha tingut lloc al Casal de Joves TorreBlanca, ha comptat amb l'assistència de prop d'una trentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.